06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider SunSmile – Növényi fogkrém

6 097 Ft

Leírás

Olvasta már a márkás, sokat reklámozott fogkrémek cím­kéin található figyelmeztetéseket? Ha eddig nem, most szán­ja rá az időt, és saját maga is meg fog lepődni: „6 éven aluli gyermek csak szülői felügyelettel használja. Ha a fog­mo­sás­hoz szükségesnél nagyobb mennyiséget lenyel be­lő­le, sürgősen forduljon orvoshoz vagy a helyi toxikológi­ai állomáshoz!” Léteznek olyan fogkrémek, amelyeknek a cso­ma­go­lá­sa belső oldalán található a figyelmeztetés!

A veszélyek nem újke­le­tű­ek, de törvényeink csak pár éve írják elő ennek feltüntetését a címkén. A fluoridról, amit ko­rábban kifejezett előnyként, reklámcéllal emle­get­tek, be­bi­zonyosodott, hogy lenyelve egészségká­rosító hatású. To­váb­bá a fogkrémek általában olyan dörzs­a­nya­go­kat tar­tal­maz­nak, amelyek hosszú távon tönkrete­szik a fog­zo­mán­cot. Nem is beszélve a cukorról vagy mes­ter­sé­ges édesítő­sze­rek­ről, illetve egyéb ízesítő anyagokról.

A megoldást a Sunrider SunSmile® Növényi fogkrém jelenti, amely Dr. Chen sok éves kutatásainak eredményeképpen jött létre. Nem tartalmaz flu­o­ridot, mint ahogyan cukrot, szaccha­rint és egyéb mes­ter­sé­ges összetevő­ket sem. Természetes úton nyert szódabikarbóna és nö­vé­nyi enzimek se­gít­sé­gével haté­ko­nyan tisztítja a fogakat, és táplálja a fog­ínyt is. Tiszta és friss ízű, a gye­re­kek is szeretik; és nem hagy szem­csés réteget a fo­gakon.
 

A Sunrider SunSmile Növényi fogkrém előnyös tulajdonságai:
Erősen koncentrált termék: egy borsószemnyi elegendő be­lő­le a tökéle­tes fog­mo­sás­hoz. Ennélfogva rendkívül gazdaságos is.
A szódabikarbóna kíméletesen polírozza és tisztítja a fo­gat, és nem tar­tal­maz hoz­zá­adott ízfokozót.
Teljesen természetes készítmény, amely lenyelve sem ártalmas, még a kis­gyer­me­keknek sem.
Nincs szükség külön gyermekfogkrémre: egy család, egy fogkrém!
Nem karcolja a fogzománcot, és nem károsítja az ínyt.
A száj természetes pH-egyensúlyával harmóniában működik.
A szájüregben az enzimek ha­tá­sa folyamatosan érvényesül, függetlenül attól, hogy a fogkefe eléri-e a fogak nehezen hozzáférhető területeit.
 

A Sunrider SunSmile Növényi fogkrém felhasználási javaslata:
Mosson fogat rendszeresen a Sunrider SunSmile® Növényi fogkrémmel reggel, étkezés után és esténként! Jó ízét és leheletjavító hatását élvezni fogja!
 

Készült:
Szorbitol, víz, xilitol, hidratált szilikon, glicerin, nátrium-metil-kokoil-tau­rát, nátrium-kokoil-szarkoszinát, PEG-32, pantenol, biszabolol, tokoferil-ace­tát, fokhagymaolaj, eukaliptuszolaj, mentaolaj, édesgyökér-kivonat, olva­só­szem­fa-kivonat, fahéjmag-kivonat, mangóliavirág-kivonat, kamillavirág-ki­vo­nat, pektin, szódabikarbóna, cellulóz, karbomer, klorofill, kalcium-karbo­nát, titánium-dioxid, bromelain (gyümölcsenzim), papain (gyümölcsenzim), al­lan­to­in, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, klórhexidin-diglükonát, trietanol-amin és természetes ízesítők felhasználásával.
 

Kiszerelés:
135 g
 

Származási hely:
USA