06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó

2 871 Ft16 309 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Sunrider SunSmile® Fürtös-bogyós gyümölcsmosó a Sunrider egye­­dülálló terméke. Ön nyugodt lehet: használatával az el­fo­­gyasztott gyümölcs- és zöldségfélék tiszták és biz­ton­sá­go­sak lesznek! Aktív hatóanyagai lemossák a káros anyagokat, nö­vényvédő, rovarirtó- és egyéb vegyszermaradványokat,  kö­­zöm­bösí­tik a bak­tér­i­u­mokat, gombákat és más kártevőket.

Elsődleges tisztító hatású hatóanyaga a decil-poliglükóz, amely ku­ko­ri­ca­liszt­ből és kókuszolajból kerül kivonásra. Ez egy bio­ló­gi­ailag lebomló anyag. Tartalmaz természetes ere­de­tű, híg hid­rogén-peroxid-oldatot is, amely használat után víz­re bom­lik. Ez egy oxidálószer, amely elpusztítja a gyü­möl­csön, zöld­sé­gen lévő baktériumokat és egyéb mik­ro­or­ga­niz­mu­sokat.

A Sunrider SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó előnyös tulajdonságai:
Természetes alapanyagú alkotórészei – a szervezet op­ti­mális egyen­­súlyához igazítva – a káros anyagoktól megtisztítják a gyü­mölcsök és zöld­ségek felszínét, sőt, bizonyos mértékben a felszín alat­ti ré­sze­ket is.
Elég a gyümölcsmosó oldatában megmosni a gyü­möl­csö­ket és zöld­sé­ge­ket; mivel ter­mészetes és biológiailag lebomló anya­gok­ból készült, nem viszünk fel újabb mér­geket, és nem feltétlenül szükséges utá­na tiszta vízzel le­öblíteni magát a gyü­mölcs­mosó folyadékot.
Ha vásárlás, illetve saját termésből történő szedés után közvetlenül meg­mossuk ve­le a gyümölcsöket és zöldségeket, majd megszárítjuk őket, sokkal tovább meg­őr­zik frissességüket.
A szőlőről, a brokkoliról és más növényekről, gyümölcsökről is látványosan eltávolítja a vi­a­szos fe­dőréteget, amit egyszerű vizes mosással lehetetlen lemosni.

Saját testünkön közvetlenül a kívánt területeken töményen alkalmazva ta­pasztalatok sze­rint rendkívül hatékony a bőr-, láb- és körömgomba el­len.
Vérző seb fertőtlenítésére is alkalmas lehet. Ilyenkor habzik és kicsit csíp is; ez az oxigéntermeléssel járó intenzív oxidációs folyamatokat jelzi.
Hígítva szájöblítésre, töményen pedig fogkefe, bizonyos konyhai esz­kö­zök és WC-kagy­ló fertőtlenítésére is alkalmas.
Oldata használható növények természetbarát permetezésére is.
Használhatjuk a baba használati tárgyainak, játékainak tisztítására, és fürdetéskor tegyünk pár cseppet a fürdővízbe is.
Gyermekek – és izzadós felnőttek – hajlatainak tisztítására (hónalj, láb)..
Hajmosásnál öblítésre – korpa ellen.

A Sunrider SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó felhasználási javaslata:
Keverjen el egy kupak (5 ml; a nagy flakonnál a belső kupak) Sunrider SunSmile® Fürtös-bogyós gyümölcsmosó 3-4 liter vízben, és helyezze bele a gyümölcsöket, zöld­ségeket 1-2 percre. Viaszos fedőréteg eltávolításához az áztatást foly­tas­sa legalább 5 percig! Utána szárazva törölve a gyümöcs, zöldség közvetlenül fo­gyasztható, vagy eltehető későbbi fogyasztásra.

Készült:
Víz, glycerin, decyl polyglucose, pvp, peg-40 hydrogenated castor oil, benzoin extact, hidrogeb peroxide, disodium edta, flavor, oleth-20, sodium citrate, citric acid fel­hasz­ná­lá­sá­val.

Származási hely:
USA

További információk

Kiszerelés

30 ml, 475 ml