06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider LifeStream kapszula – A keringési rendszer erősítője

15 076 Ft

Leírás

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elem­ből épül fel: tűz, föld, fém, víz és fa. A kínai gyó­gyászatban ezek a szer­vezet öt fő rend­sze­ré­nek felelnek meg. Ha az öt elem egyen­súlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kí­na­i­ak év­ezredekkel ezelőtt felismerték, hogy lé­tez­nek úgy­ne­vezett szerv­rendszer-specifikus élel­mi­szernövények, ame­lyek célirá­nyo­san kifejezet­ten egy-egy szerv­rendszert táp­lál­nak.

A Sunrider Lifestream® kapszula növényi koncentrátum a „víz” elem nö­vé­nye­i­vel a szervezet keringési rendszerének működését segíti. Ez a for­mula egyensúlyban tarhatja a vérkeringést, ami a jó egész­ség alapvető feltétele.

A kínai leírások szerint a Sunrider Lifestream® kapszulát alkotó növények szabá­lyozzák a vérnyomást, erősítik a kapillárisokat, javítják a szív­működést, és segíthetnek a szívritmuszavarok megelőzésében. A Lifestream® tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és a koleszterin szint­jének csökkentésében, és gátolja a vérrögképződést. Tapasztalatok azt mu­tatják, hogy a Lifestream® javíthatja a látást, csökkentheti a szemfehérje vö­rösödését (ugyanis a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a szemre).

A Sunrider Lifestream® kapszula, mint a Sunrider valamennyi terméke, az egyensúlyi állapot el­é­ré­sét célozza. Nem avatkozik be a szervezet természetes működésébe: mi sem szemlélteti ezt jobban, mint az a tapasztalat, mely szerint e formula mind magas, mind alacsony vérnyomás esetén elősegítheti az egyensúlyi vér­nyo­más be­ál­lá­sát. Nem célja az orvosi kezelés és a gyógyszerek helyettesí­tése, hanem hozzájárul a szervezet egyensúlyi működéséhez!

A Sunrider Lifestream® kapszula élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táp­lá­lé­kot, rendszeresen fogyaszthatjuk.
 

A Sunrider Lifestream kapszula felhasználási javaslata:
Megelőzésként, a keringési rendszer működésének egyensúlyban tartása vé­gett fo­gyas­szon el ét­ke­zé­si alkalmanként 2 kapszulát. Magas vagy alacsony vér­nyo­más, valamint a vérkeringéssel összefüggő egyéb gondok esetén ja­va­solt növelni az elfogyasztott mennyiséget akár 6-8 kapszulára.
 

Készült:
Narancshéj (28,1%), törpe lilyturfgyökér (28,1%), gyömbérgyökér (28,1%), kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz.
 

Kiszerelés:
100 X 621 mg
 

Származási hely:
USA