06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider Fortune Delight – Karcsúsító, nyirokrendszer-tisztító ital

4 235 Ft24 049 Ft

Kiürítés

Leírás

A Fortune Delight® a Sunrider gyógynövényitala, amely segíti a szer­vezet saját kiválasztó funkcióit, s így hozzájárul a szennye­ző anyagok eltávolításához. Ez a kellemes ízű, könnyen elkészíthető ital „kisöpri” a sejteket körülvevő nyi­rokérrendszert, szervezetünk szennycsatornáját. Ez azért különösen fontos, mert a nyirokérrendszer passzív, a benne lévő nedveket nem hajtja-pumpálja a szív, mint a vért, s általában csak testmozgással lehet na­gyobb munkára fogni.

  

A Calli®hoz hasonlóan a Fortune Delight® fő összetevője is a zöld tea, tudo­má­nyos nevén Camellia sinensis, amely nagy mennyiségben tartalmaz anti­oxi­dáns hatású katekineket. Ezek bizonyítottan nagy hatásfokkal kötik le az öre­ge­dé­si folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabad­ gyö­kö­ket.

  

A Fortune Delight® nem filteres tea, hanem instant italpor formá­tum­ban kapható. Ízletes ital készíthető belőle, amely hidegen és melegen egy­aránt hatásos, és jóízűen fogyasztható.

  

A Fortune Delight® eltávolítja az izomszövetekből a felgyülemlett tejsavat és szén­savat, illetve egyéb salakanyagokat. Ezzel erősítve a szervezetet.
For­tune Delight® fontos segítség a daganatos megbetegedések megelőzéséért ví­vott harcban is. Rendszeres fogyasztása tapasztalatok szerint általában az aláb­bi ked­ve­ző vál­to­zá­sok­kal jár:

  

Sunrider Fortune Delight előnyös tulajdonságai:

tisztább szervezet, jobb közérzet, több energia, élénkségérzet
elősegítheti a lassabb fáradást, és a nagyobb állóképességet (főleg aerob sport esetén)
gyorsabb regenerálódást idézhet elő; ill. megszüntetheti a zsibbadást és görcsölést
növekvő mozgásigény
segít lebontani a felesleges zsírpárnákat
 tisztíthatja a nyirokrendszert, a vesét és a húgyhólyagot

  

A Fortune Delight® a zsírbomlás során keletkezett, vízben oldódó lipo-pro­te­i­ne­ket a véráramon keresztül az izmokba juttatja, ahol azt a szervezet egy­szerű cukrokra (szőlőcukor) bontva szükség szerint képes elégetni, így se­gít­ve az izmok fejlesztését, míg a felesleges mennyiség a hatékonyabban működő ki­vá­lasz­tó­rend­sze­ren keresztül eltávozik a szervezet­ből. A Fortune Delight® fo­gyasz­tá­sa segíthet abban, hogy rendszeres mozgás és egészségesebb, kön­nyű, változatos, zsírszegény táplálkozás mellett leadjunk fölös zsírpárnáink­ból, s közben megnőjön energiaszintünk, így nagyszerű eleme lehet egy test­súly­kon­troll-programnak is.

  

Felhasználási javaslat:

Egy 3 grammos tasak tartalmát keverje el 2,5 dl forró vagy hideg vízben, és él­vezze a finom és frissítő italt!
  

Készült:

Teakivonat, barack, krizantémvirág-kivonat, jazminkivonat, alangfűgyökér-kivonat és alma felhasználásával.
  

Kiszerelés:

10 X 3 g tasak – 30 g
60 x 3 g tasak – 180 g

Származási hely: USA

További információk

Kiszerelés

10-es, 60-as

Íz

Barackos, Citromos, Fahéjas, Natúr, Málnás