06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

Sunrider Alpha 20C (kapszulás) – Az immunrendszer erősítője

15 434 Ft

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elem­ből épül fel: tűz, föld, fém, víz és fa.. A kínai gyó­gyászatban ezek a szervezet öt fő rend­sze­ré­nek felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kí­na­i­ak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy lé­tez­nek úgynevezett szervrendszer-specifikus élel­mi­szernövények, amelyek célirányosan kifejezet­ten egy-egy szerv­rendszert táp­lálnak.

A Sunrider Alpha 20C® növényi koncentrátum a „fa” elem növényeivel a szervezet védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funk­ci­ó­it táplálja és erősíti.

Immunrendszerünk működése rendkívül sokrétű és összetett. A fe­hér­vér­sej­tek egyes típusai részt vesznek a működésében, és ezek közé tar­toz­nak a T-sej­tek, amelyek fontos szerepet játszanak a szervezetet meg­tá­ma­dó or­ga­niz­mu­sok leküzdésében. A Sunrider Alpha 20C® serkenti a T-sejtek ter­me­lé­sét, és így erő­síti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és sejt­bur­ján­zás-ellenes harcát.

Sunrider Alpha 20C® különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco™ vagy a Prime again® növényi koncentrátummal együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a fel­hámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, nőknél a va­gi­nát gyakran támadó (pl. candida-) fertőzések leküzdésében, illetve a lég­zé­si problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén ál­ta­lában lerövidül a gyógyulási idő.

Sunrider Alpha 20C® élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táp­lá­lé­kot, rendszeresen fogyaszthatjuk.

Sunrider Alpha 20C felhasználási javaslata:

Napi 2 db kapszula étkezéskor. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Készült:

Kínai fehérvirág (Nandina domestica), farkasszőlőgyökér (Paris poly­phyl­la), bajkálicsucsóka-gyökér (Scutellaria baicalensis), pongyolapitypang-gyö­kér és csá­szárgyökér felhasználásával. (A kapszula növényi zselatinból ké­szült.)

Kiszerelés:

100 X 621 mg kapszula

Származási hely:

USA