06-30-951-8350 / 06-1-788-0230 naplovas@naplovas.hu

20 érv a Sunrider mellett

A Sunrider cég alapítója és tulajdonosa dr. Tei Fu Chen gyógyszerész és világhírű gyógynövény-specialista.

A Sunrider termékeit dr. Tei Fu Chen kutató, gyógy­nö­vény­szakértő fejlesztette ki.

A Sunrider-termékek 5 000 éves receptek alapján ké­szül­nek: ötezer éves tapasztalat áll mögöttük! A cég be­te­kin­tést enged a gyártási folyamataiba, az éves Nagy Kon­fe­rencia alkalmával büszkén mutatja meg üzemeit több száz embernek.

A tulajdonos – kínai származásának köszönhetően – kitűnően ismeri a keleti kultúrát, cégét a Regeneráció Filozófiájára építette fel, amelynek fő törekvése az egyensúly megőrzése, illetve helyreállítása. Felfogása szerint az ember és a környezete szoros egységet képez. Az egészség a vegyszermentes tisztasággal kezdődik.

A teljes gyártási folyamatot a cég tulajdonosa el­len­őrzi.

A termékekért, a gyártási folyamatért egyszemélyes fe­le­lősséget vállal.

A Sunrider cég bio tisztaságú növényekből készíti a ter­mékeit.

A növények feldolgozását – az általános gyakorlattal szem­ben – tisztítási folyamatok sorozata előzi meg.

A Sunrider táplálékkiegészítők különböznek az általános étrendkiegészítő készítményektől: nem szárított őrleményekből állnak, hanem koncentrált növényi sűrítményeket és kivonatokat tartalmaznak. A növényekből vizes áztatással vonják ki az értékes élő hatóanyagokat, majd a vizet elpárologtatják. Kb. 7 kg alapanyagból készül 1 kg végtermék.

A termékprogramban egyforma jelentőséggel bírnak a szervezet tisztítására és a szervek táplálására szolgáló készítmények. Valamennyi (több mint 400 féle) terméket csúcs-technológiájú üzemekben készítik, amelyek a gyógyszergyártási kritériumoknak felelnek meg. E különleges készítmények adalékanyagokat (tartósító, színezék stb.) nem tartalmaznak.

A termékek dobozán, csomagolásán nem található a jól ismert figyelmeztetés: „Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét…” Erre nincs szükség, mert ezek a termékek NATÚR élelmiszerek, vagyis teljes értékű tápanyagok.

A Sunrider cég a gyártáskor nem alkalmaz sugársterilezést, mivel a gamma-sugár a növények biológiai értékét csökkenti, illetve megsemmisíti.

A Sunrider termékei megfelelnek a kóser és a mohamedán élelmiszertisztasági követelményeknek.

A termékek előállításához, csomagolásához, forgalmazásához külső céget nem vesznek igénybe.

A Sunrider bőrápolási termékei élelmiszer minőségűek: ami nem jó a gyomornak, azt bőrre se használjuk!

A Sunrider-termékeket 1982-től ismerik és használják már több mint 50 országban a világban – reklám (tévé, rádió, plakát stb.) nélkül.

A Sunrider növényi, élő, bioenergetikai termékeit a kisgyermekektől az aggastyánokig bárki fogyaszthatja.

A Sunrider nem végez állatkísérleteket, az új termékeket a tulajdonos magán, családján és vezető Független Üzlettulajdonosokon teszteli.

A Sunrider cég számos rangos díjat – például a „New York Város Kóser Díja” (USA), a „Legjobb 10 vállalat a termékeik minőségébe vetett fogyasztói bizalom alapján” díja (Kína), a „Fortune Delight a 100 legjobban keresett élelmiszerek egyike” díj (Kína), a „2008-as Izraeli Olimpiai Csapat támogatása” díj (Izrael) stb. – nyert el.

Chen doktor és felesége, dr. Oi Lin Chen (az USA-ban doktorált orvos), pénzkereseti lehetőséghez is juttatja az embereket, hogy ezekből a kitűnő termékekből minél többet fogyaszthassanak, illetve azért, hogy egy jobb minőségű életet érhessenek el. A cég több, mint 20 éve forgalmazza termékeit Magyarországon: több tízezer elégedett, rend¬szeres fogyasztójuk van.

Válts Te is márkát: cseréld le a vegyszereket tartalmazó ké­szít­ményeid (fogkrém, haj- és bőrápoló szerek, háztartási tisz­tí­tó­szerek, mosószerek) az egészséget megóvó, környezetkímélő ter­mékekre, és fogyaszd a kínai császárok 5 000 éves re­cep­tú­rá­ja alapján készült italokat,  táplálékkiegészítőket! Légy igé­nyes, válaszd a Sunrider egészségkultúrát, hogy mi­nél hosszabb és egészségesebb életet élhess!